Skip to main content
x

O nama

novi zeland

Poštovani putnici, dobro došli na našu web stranicu. 

Kao strastvena putnica i organizatorica putovanja, želim Vam pomoći u kreiranju savršenog odmora. Volim putovati i istraživati svijet (privatno i poslovno), a moje iskustvo može biti korisno kada odlučite putovati i uživati u svom slobodnom vremenu u najpoznatijim svjetskim destinacijama ali i u manjim i još neistraženim prelijepim mjestima. Moj tim stručnjaka sa bogatim iskustvom u putnoj industriji Vam može osigurati kvalitetan odmor po prihvatljivim cijenama i sve u skladu sa Vašim željama i potrebama. Većinu programa izrađujemo po narudžbi i posebno kreiramo svaku ponudu za naše cijenjene klijente. Potrudit ćemo se da se kući vratite prepuni lijepih doživljaja i nezaboravnih trenutaka, garantiramo da ćete uživati u prirodnim ljepotama, gastronomiji, sudjelovati na različitim kulturnim manifestacijama, posjećivati kulturno - povijesne spomenike diljem Hrvatske, Europe i svijeta. 

Putujem koliko mogu i učinit ću najbolje da i Vama putovanja postanu stil života. 

Sa nama otkrijte fantastična mjesta, svjetski poznate destinacije, gradove, sela, mediteranske otoke, poznate muzeje, šume i rijeke, plaže, sudjelujte na raznim događanjima i još mnogo toga...

Slobodno nam se obratite za organizaciju putovanja (poslovno putovanje, godišnji odmor, posebna događanja i prilike, obiteljski odmor, kulinarske ture, kulturna putovanja, halal odmor, solo putovanja, avanturistička druženja, šetnje prirodnom itd). Zajedno ćemo odabrati za Vas najbolje, zato nam se obratite s povjerenjem.

Nataša

 

 

 

Our Partners